vestir princesita

vestir princesita 1

Elk meisje droomt om een ​​prinses te worden, tot luxe jurken dragen en in een prachtige kasteel met verbazingwekkende koninklijke tuinen te leven.

Elk meisje droomt om een ​​prinses te worden, tot luxe jurken dragen en in een prachtige kasteel met verbazingwekkende koninklijke tuinen te leven.

Elk meisje droomt om een ​​prinses te worden, tot luxe jurken dragen en in een prachtige kasteel met verbazingwekkende koninklijke tuinen te leven. Als u een van hen, downloaden gratis Dress Up Little Princes Games app en ervaar je beste sprookje. Dit fantastische prinses dress up game neemt je mee naar fantastische prinses paleis, waar u kunt voldoen aan onze drie mooie meisjes. Speel onze beste dress up games met 3 verschillende kleine prinses personages, elk met hun eigen set van outfits, kleding, kapsel, schoenen, tassen en andere accessoires, zoals sieraden, kronen, handschoenen en andere dingen. Word een mode feeMeter. Uw mooie prinses heeft jouw hulp nodig om de meest elegante jurk voor haar eerste bal te kiezen. Uw kleine prinses heeft tal van prachtige en prachtige jurken, tops, rokken, hoeden, en ze weet niet welke een te dragen. Als u graag een stylist en ontwerper, nu heb je een baan.

Als je wilt spelen met barbie poppen, deze gratis game applicatie kun je spelen kleden prinsesje games op je Android. We hebben deze leuke dress up spel voor meisjes, voor tienerjaren, en voor iedereen die houden van royalty, koninkrijk tuinen, de grootste prinses kasteel en verbazingwekkende prinses verhalen. Kies een van onze fantastische achtergronden voor je mooie kleine prinses. Jurk prinses op en legde haar in de koninklijke kamer, in de balzaal, voor prinses paleis. Zet haar om te wandelen in het bos en praten met dieren, of zingen met vogels. Ze houden van de natuur en ze kan niet wachten om te spelen met kleine prins charmante, haar beste vriendin. Maak je eigen prinses sprookje, spelen met je vrienden en gelukkig zijn. Maak een foto van de meisjes prinses en delen met beste vrienden. Volg de laatste mode trends en maak je eigen fashion kleding. Voer in virtuele mode studio en accepteren top fashion uitdaging met kleine meisjes dress up. Verkleed meisjes voor het spelen, wandelen, slapen, voor kerstmis, verjaardag, vakantie enz. Maak je barbie prinses meisje een echte mode-ster en mode-icoon. Verkleed meisje als een koninklijke schoonheid idool mode koningin. Bereid je haar voor de echte modeshow, als Assepoester had. Geniet van dit leuke spel perfect voor meisjes van alle leeftijden. Hebben een magische tijd in de wereld van de kleine prinses. Maak magische prinses look. Speel onze gratis spel, Little Princess Dress Up, en zie wat je voor onze mooie prinses kan doen. Speel in schoonheidssalon met de beste mode en make-up wereld.

Kenmerken categorieën:

- 3 mooie kleine prinses

- Jurken

- Schoenen

- Haar bezuinigingen, Kroon, Bloemen voor haar

- Sieraden: ketting, armband en oorbellen

- Handschoenen, tassen

- Verbazingwekkend achtergronden

Je kan:

• Sla uw model, neem haar foto, gebruik het als achtergrond

vestir princesita

Download

vestir princesita 1